Kalender

Håll dig uppdaterad om kommande kurser och händelser hos oss. Följ denna länk till vår Facebooksida eller spana in lokalt på visitdalarna.se

17-21 augusti Vipassana Retreat


1-2 September

Ekobygg


16-18 september

Embodied Intimacy

An intentional playground for you to explore feeling more free in your body and yourself.


🌺 How much more enjoyment would you invite into everyday life?

🌻 How would it be to feel completely free to not do anything?

🌹 Would you like to transform shame and shyness to confidence?

🌸 How freeing would it be to follow your authentic impulses?


Welcome to the space where anything can happen but nothing has to happen!✦ ABOUT THE FACILITATOR ✦

Lore Blancke is passionate about the wisdom of the body as a gateway to a richer and more conscious life. Her mission is to support unobstructed aliveness as a source of creativity, healing and well-being.

She has a Bachelor of Science in Osteopathy and is trained in personal development, breathwork, massage, consent work, constellation work, cyclical living, authentic relating, embodied intimacy, conscious sexuality and Weflow.

www.intimate-breath.com


19-23 September

PDC6-7 Oktober

Ekobygg


10-14 Oktober

Skogsträdgård


Vildkvinnan Årshjul start 28 oktober 2022, pågår 1 år

Vildkvinnan. Hon som lyssnar till själens sång och låter hjärtat leda henne framåt på livets stig. Hon som följer sin instinkt och lever med sin kropp nära jorden och naturens rytmer. Har du hört henne kalla dig från skogens djup? Har du mött hennes blick i eldens flammor? Längtar du efter att möta henne ännu närmare, sjunga hennes sång ännu klarare och vandra hennes väg med ännu tydligare steg i ditt eget liv? Följ med oss på en djupgående, transformerande och kraftgivande resa på Vildkvinnans Väg. Genom alla årstider och med inspiration av sagor, mytologi, kvinnoarketyper, kraftsånger, trummor, naturkontakt, ceremonier, samtalscirklar och inre resor. Vildkvinnans årshjul är för dig som vill leva och utforska det vilda i en flock med andra vilda kvinnor. För dig som vill hitta hem till dig själv, till systergemenskapen och till naturen. För dig som vill transformeras, släppa taget om gammalt och hitta hem till urkraften som det är att vara den kvinna du är på jorden! Årshjulet börjar i oktober 2022 och pågår till och med oktober 2023. Vi möts 4 kurshelger på Fridhems Kursgård i Stjärnsund, Dalarna, samt 4 hela lördagar på Zoom över året. Mellan våra träffar får du uppgifter och övningar att jobba på hemifrån. Allt för att skapa en så frodig och hållande miljö som möjligt för att din vildkvinna skall växa. Mer info hittar du på www.stinagray.com och vår Facebook sida @wildwomanpath Kontakt: sagoheim@gmail.com

18-20 november

Vildkvinnan Retreat

Vildkvinnans Väg är en skola och mötesplats för kvinnor som vill utforska och fördjupa relationen med sin vilda natur.

Nu bjuder vi in återigen till denna mycket uppskattade vildkvinnohelg i november på Fridhems kursgård i Stjärnsund – en kurshelg som varit fullbokad 4 år i rad!

Kom om du vill uppleva och stärka kontakten med din vildkvinna i kvinnocirkelns läkande och hållande värme!!

När träden har släppt tagit om sina sista löv och den kloka har lagt sin mantel över landskapet, samlas vi i höstmörkret för att blåsa liv i Vildkvinnans härd.

Med inspiration av sagor, sånger, trummor, dans och senhöstens magi tar vi oss närmare den vilda kvinnan inom oss – hon som lyssnar till själens ylande och låter hjärtat leda henne framåt på livets stig.

Denna helg är upplagd som en resa in i dig själv, ner i jorden, hem till det vilda samt till kraften av gemenskapen i en kvinnocirkel – vår egen vargflock! Allt för att du skall stå stadig och fri som kvinna i din sanna natur.

Kursledare är

Stina Gray är en sagoberätterska, etnolog och astrolog med rötter i Sverige och Nya Zeeland.

Camilla Måne är en dedikerad kvinnocirkelledare, socionom och prästinna och

Ellika Lindén är en kvinnocirkelledare som utvecklade konceptet ”Circle Way Camp” tillsammans med sin framlidne man Manitonquat (Medicine Story).

Kurskostnaden är 2500 kr (inklusive anmälningsavgift).

Anmälan sker via mejl till colourfulcamilla@hotmail.com samt genom betalning av anmälningsavgiften på 700 kr. Anmälningsavgiften bekräftar din anmälan och är ej återbetalbar. BG- nummer fås när du mailat.

Boka din plats i god tid! Denna kurshelg har varit fullbokad 4 år i rad. Begränsat antal platser 20 st.


Utställningar

Galleri Fridhem 2022:

Utställningar Galleri Fridhem 2022:

24 juli-1 september:

Marco Izzo

4 september-13 oktober:

Mikaela Larm

16 oktober-24 november:

Aiva Susanne Keldsen

27 november-12 januari:

Margareta Söderberg

15 januari-3 mars:

Elisabeth Letmark

Hjärtligt Välkommen!